Spisestuer
Spisestuer
Charlotte Krøyers
Information

Selskaber, fester og sammenkomster

Det største antal gæster vi kan huse inden døre er 82. De 64 gæster kan sidde i spisestuen og de resterende 18 i jagtstuen. Ved mindre selskaber dækkes op i den stue, som passer bedst i størrelse.
Er vejret til det, kan der dækkes op i haven - ligesom kaffen kan serveres dér - hvor der i øvrigt stadig gerne må ryges.

Bordækning
Du kan få inspiration til borddækningen ved at se på opdækninger fra tidligere. Vi er naturligvis åbne for dine egne forslag til borddækning.

Musik
Hvis du vil arrangere musikere, bliver antallet af gæster, der er plads til i spisestuen lidt mindre. Du ansætter og betaler selv musikere; men kender du ingen, kan vi hjælpe med at finde dem.

Overnatning
Vi har ikke mulighed for overnatning, men vi kan hjælpe dig med at finde passende overnatning i nærhenden - vi har et godt samarbejde med flere steder, som kan tilbyde fordelagtige priser.

Receptioner, konferencer og kurser
Vi kan sagtens danne rammen om jeres næste møde, kursus eller konference - lige fra 2 timer til en hel dag. Det maksimale antal af deltagere er beskrevet tidligere.

Av-udstyr
Vi råder over følgende: flip-over, lærred og bord, dvs. du skal selv medbringe computer og projektor.

Større konferencer
Ved større konferencer med efterfølgende spisning kan vi både på en kop kaffe i haven, hvis vejret tillader det, imens vi ommøblerer spisestuen og dækker op til spisningen.
Copyright © 2014 Charlotte Krøyers spisestuer
Webdesign og vedligeholdelse af Servicelinket.dk
Øvrig information
Haven
Dagligstuen
Jagtstuen
Spisestuen
Forsiden
Menu